gegrilde asperges met parmezaan en walnoten



2 personen

- 1 pakje dunne asperges
- geraspte parmezaanse kaas of pecorino kaas
- kleine stukjes walnoot
- olijfolie
- rode wijn azijn
- zout
- peper

Snij een klein stukje van de onderkant van de asperges af.
Meng in een kommetje de azijn en de olijfolie en dombel de asperges erin.
Doe de asperges op de grill. Doe er voor de smaak als je wilt wat peper en zout overheen.
Zet ondertussen een koekenpan op het vuur en laat de walnoten hier eventjes in roosteren. Haal ze eraf en bewaar ze in een bakje
Als de asperges klaar zijn haal je ze van de grill en leg je ze op een bord. Bestrooi je ze gelijk met de parmezaanse kaas.
Verdeel de walnoten over de asperges.

Lekker met een stukje vis en gebakken aardappeltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten